Releases

Release Dato: 5. november 2019
Pris: 1.649 DKK
Produktkode: CK2531-002

I starten af året lancerede Nike deres nye Air Max satsning, Air Max 720, og det amerikanske brand fortsætter succesen ved at udgive en ny version af skoen med det markante og futuristiske design. Endnu en gang er de gået sammen med den amerikanske fodboldspiller, Odell Beckham Jr., hvilket har resulteret i OBJ x Nike Air Max 720 “Black”.

Overdelen på den nye model, som består af mesh, glat læder og ruskind, er holdt i en dyb sort farve. Pløsen i den sandfarvede nuance fuldender det simplistiske udtryk og står, ligesom den røde strop, i skarp kontrast til den ellers kulsorte sko.

Mellemsålen består af den overdimensionerede Air-enhed, som vi kender fra de andre Air Max 720-modeller. Sammen med den let transparente ydersål, der med sine små knopper leder tankerne hen på støvlerne fra amerikansk fodbold, er du sikret optimal stødabsorbering og ekstra komfort.

OBJ x Nike Air Max 720 “Black” udkommer flere steder den 5. november. Find direkte links nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.