Releases

Release Dato: 7. september 2019
Pris: 1.650 DKK
Produktkode: CK2531-200

Den prominente football-stjerne, Odell Beckham Jr. er klar med en ny udgave af Nikes nye Air Max 720-model.

Efter at have udgivet en super farverig version, har han denne gang valgt et mere stilrent og nedtonet design med den nye Air Max 720 OBJ ”Desert Ore”.

Modellen er udstyret med en grå og sandfarvet overdel af læder, mesh og ruskind, som sidder ovenpå den iøjnefaldende Air-enhed, som udgør hele skoens sål. Som kontrast er pløsen og ydersålen udstyret med røde markeringer, og som en tiltalende detalje er indersålen udarbejdet i kork. Alt i alt har den nye OBJ x Nike Air Max 720 ”Desert Ore” et rigtig vellykket design.

OBJ x Nike Air Max 720 ”Desert Ore” udkommer den 7. september hos udvalgte forhandlere. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere Nike-nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, inspiration og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.