Nike
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Det perfekte match til dine efterårs-sneakers.

I takt med at dagene bliver kortere, og temperaturerne falder, er det på tide at få skiftet den lette sommergarderobe ud med en varmere én af slagsen. I efterårsmånederne er det desuden oplagt at vælge en komfortabel beklædning, så det ikke bliver en kamp at være iført flere lag. Nike har netop lanceret et nyt tracksuits, der passer helt perfekt i den forbindelse.

Højeste mode

I takt med at street- og sportswear har gjort større og større indtog i herremoden, er det ikke blot ”godkendt” at gå i sneakers, men også i trackpants og –jakker. Det har især været tydeligt de sidste par sæsoner, hvor tracksuits har været på allerhøjeste mode.

Vedvarende trend

Intet tyder på, at trenden forsvinder lige foreløbig – særligt fordi både de store modehuse og sportsmærker har skrevet under, og fordi der ikke findes mere behagelig beklædning end et par fleksible trackpants og en rummelig tracktop – og selvfølgelig fordi det er det perfekte match til et par sneakers.

Livsstilsvenlige tracksuits

På sportsfronten har særligt Nike været frontløber for tracksuits gennem mange år, og de har ikke været sene til også at lancere mere livsstilsvenlige alternativer i takt med, at det er blevet in.

Det beviser de endnu engang nu, hvor de har introduceret et nyt sæt, der er inspireret af flere aktuelle tendenser inden for herremode. Bukserne har eksempelvis en Tommy Hilfiger-inspireret stribe ned langs siden med broderet NSW-skrift (Nike Sportswear), mens jakken er klædt i polka-prikker.

Jakken er desuden udstyret med udstreget Nike-branding på ryggen, hvilket er en splinterny detalje, som Nike lige er begyndt at benytte sig af – ex også på en t-shirt, som Ronaldo flere gange er set i.

Perfekt til efteråret

Leder du efter et nyt sæt, der er perfekt egnet til efterårsmånederne, så har du måske fundet dit match her. Find direkte links til både bukser, t-shirt og jakke, som alt sammen kan købes hos Nike.

Nye efterårssneakers?

Er du i stedet på udkig efter et par nye sneakers, så tjek vores Release Kalender for de seneste nyheder. Husk at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

[Denne artikel indeholder affiliate links/og eller sponsoreret indhold]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.