Adidas
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Den gamle trail-sneaker vender tilbage i en ny, skandinavisk-inspireret udgave i anledning af Torsion-teknologiens 30-års jubilæum.  

Hos adidas Consortium – adidas’ afdeling for særlige retail-samarbejder og -projekter – har 2019 stået i Torsions tegn. Den sejlivede sålteknologi har nemlig 30-års jubilæum, og det er blevet markeret med en række opsigtsvækkende sneaker-projekter – blandt andet introduktionen af nye Torsion-udstyrerede sneaker-design og relanceringer af gamle Torsion-modeller. Én af de modeller, der er blevet relanceret er TRDC – en gammel trail-sneaker med en adiPrene-sål udstyret med Torsion-teknologi. Nu vender skoen tilbage i en ny udgave designet i samarbejde med den københavnske Consortium-partner, Norse Projects.

Klassisk beige og underspillede gråtoner

Norse Projects har med sit minimalistiske og skandinaviske design-etos prydet modellen i en kombination af klassisk beige og underspillede gråtoner. Som forfriskende kontrast er ydersålen klædt i neongrønne detaljer, og med skoen følger desuden neongrønne snørebånd for ekstra kontrast.

Stilrent men nutidigt udtryk

Resultatet er et super stilrent, men nutidigt udtryk, der er i tråd med den stil, der kendetegner Norse Projects designs, og samtidig respekterer TRDC-modellen originale udtryk.

Udkommer senere på måneden

Norse Projects x adidas Consortium TRDC udkommer hos Consortium-forhandlere – herunder Norse Store – den 26. oktober, men kun i begrænset antal.

Tjek vores Release Kalender for flere adidas-nyheder, og husk at følge os på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret på de seneste rygter, restocks, tilbud og meget mere.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.