Adidas
Skrevet af: Frederik Høj // Instagram

Duoen er blandt andet klar med eksklusive udgaver af SL72 og SL20 udarbejdet i genanvendte materialer sammen med Parley for the Oceans. 

Som det nyeste initiativ i deres arbejde for at beskytte havet mod plastisk, er adidas gået sammen med Noah om at udarbejde en bæredygtig kollektion inspireret af havet. Foruden apparel og accessories består kollektionen af to særlige takes på adidas SL72 og adidas SL20, som begge er udarbejdet i Prime Blue – et vævet materiale af genanvendt plastik fra havet, som adidas har udarbejdet sammen med Parley for the Oceans. 

Udkommer snart

SL72, der er en ældre model fra adidas arkiv, kommer i sort udgave og en mere farverig udgave med blå og grønne nuancer. Begge colorways er afrundet med en tiltalende gum-ydersål og kommer desuden med en muslingeskal på pløsen sammen med Noah-branding. SL20, der er en nyere og mere performance-orienteret model, kommer i samme to stilsikre farvekombinationer.

Udkommer snart

Samarbejdet mellem Noah og adidas lander hos adidas d. 27. august, men kun i begrænset antal. Tjek vores Release Kalender og følg os på Facebook og Instagram for info om flere adidas-nyheder.


Forfatterens mening:

Noah og adidas er lykkes med at skabe et tiltalende og meningsfuldt samarbejde, der ikke bare består af nogle vellykkede sneakers, men også kaster lys på en vigtig sag. Jeg kunne godt være fristet til at få fat i den blå og grønne SL20.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.