Releases

Release Dato: 1. november 2018
Pris: 1.499 DKK
Produktkode: B37634

Vi har langt fra set det sidste til adidas’ NMD-linje, hvis nyeste medlem er på vej i en ny colorway. NMD TS1 ”Black/Red” udkommer d. 1. november, og du kan finde al info her.

TS1 er én af de mest markante NMD-modeller, der endnu er udkommet. Den kombinerer elementer fra de to originale NMD-udgivelser, R1 PK og City Sock, og tilfører utility-detaljer. Den har den klassiske Boost-sål med EVA-klodser og en sokkelignende overdel af Primeknit, der brydes af et praktisk snøresystem.

Snøresystemet og det sokkeagtige snit gør adidas NMD TS1 til en god all-round sneaker, der både er let og komfortabel, men som også kan bruges, når temperaturerne falder.

Denne nye ”Black/Red” udgave, der er udstyret med en sort overdel og en hvid sål med røde detaljer, fortsætter i samme spor. Den helt mørke overdel gør den praktisk og nem at bruge, mens overdelen tilfører den fornødne kontrast for et komplet look.

Selvom NMD-linjen langt fra stadig oplever samme hype som for et par sæsoner siden, beviser NMD TS1 ”Black/Red”, at den langt fra har mistet sin relevans og stadig kan gøre sig i sneaker-verdenen.

Se frem til, at adidas NMD TS1 ”Black/Red” udkommer d. 1. november hos adidas og udvalgte forhandlere. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 00:00

Gå til adidas

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.