Releases

Release Dato: 19. januar 2019
Pris: 1.399 DKK
Produktkode: G27576

Adidas’ nyklassiker, NMD R1, vender tilbage i anledning af det kinesiske nytår i en helt særlig ”Chinese New Year”-udgave. Få al info her.

Adidas har for vane at fejre det kinesiske nytår med en række særlige og eksklusive sneaker-udgivelser, der markerer årsskiftet på passende vis. Tidligere har det tyske mærke eksempelvis lanceret Ultra Boost i super eftertragtede ’CNY’-udgaver, og i år har de haft fat i en anden Boost-sneaker, NMD R1, og givet den CNY-overhalingen.

Selvom nytåret denne gang markerer starten på ”Year of the Pig”, har adidas fundet inspiration i et andet dyr til den nye udgave af NMD R1, nemlig de løver som indgår i optog og fejringerne af nytåret. Dette kommer til udtryk i indersålen og på hælene, hvor et grafisk løvehoved er printet.

Foruden denne fede detalje har NMD R1 ”Chinese New year” et yderst nedtonet design bestående af en sort Boost-sål og en sort mesh-overdel med røde striber og rødt Trefoil-logo på pløsen.

Resultatet er en simpel, men unik sneaker, der er oplagt, hvis du er på udkig efter en behagelig hverdagssko, der kan gå til alt og skiller sig ud fra mængden.

Adidas NMD R1 ”Chinese New Year” udkommer hos adidas og udvalgte forhandlere d. 19. januar. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 00:00

Gå til adidas


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.