Releases

Release Dato: 20. april 2019
Pris: 1.499 DKK
Produktkode: EG7539 / EG7538

Selvom året nu hedder 2019, så har den tyske sportsmastodont, adidas, ikke i sinde at ligge sidste års “overbranding“ trend i graven. Det kommer nu til udtryk i en ny adidas NMD CS1 “NMD PRINT“ Pack, som releaser i påsken.

NMD CS1, eller City Sock, som den også kaldes i folkemunde, har længe været en af de mest populære silhuetter i NMD-porteføljen, hvilket primært skyldes den soklignende overdel, der let og elegant smyger sig om dine fødder. I forhold til regulære sneakers, så har Primeknit teknologien gjort snørebåndene overflødige på adidas NMD CS1, da stoffet er strækbart og sagtens kan holde dine fødder fast i alt slags terræn.

Den nye adidas NMD CS1 “NMD PRINT“ Pack indeholder to forskellige sneakers, som kommer med hvert deres sorte og hvide design. Fælles for dem begge er, at de kommer med “NMD“ påskrevet på ydersiden af skoene. Dertil kommer den velkendte halvcirkel på indersiden, hvorpå man har påskrevet skoenes produktnumre. Slutteligt sidder begge par på en Boost mellemsål matchende med den pågældende models overdel.

Begge par udgives den 20. april, hvor det forventes, at de bliver eftertragtede. Vi tror dog ikke, at de sælger ud på dagen. Men som sædvanligt anbefaler vi, at man sidder klar på release dagen, såfremt man ønsker at tilføje parrene til sin sneakersamling.

Tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 00:00

Gå til adidas


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.