Releases

Release Dato: 18. august 2018
Pris: 1.799 DKK
Produktkode: BB9528, BB9527, BB9531

Efter lang tids rygter og spekulationer har Pharrells nyeste udgivelse med adidas endelig fået en officiel release-dato. NMD Hu ”Afro” Pack udkommer d. 18. august, og du kan få al info her.

Pharrell Williams er kendt som én af de største nulevende musik-artister, men gentagne gange har han bevist, at han også har et øje for design. Det er især kommet til udtryk gennem hans succesfulde samarbejde med adidas, der især har affødt en lang række eftertragtede sneakers. Den mest eftertragtede silhuet er hans fortolkning af NMD-modellen, NMD Hu, som efterhånden er blevet udgivet i en række udgaver – og hver gang er de blevet revet væk.

Det nyeste skud på stammen er inspireret af Pharrells rødder i Afrika og udgøres af tre farverige udgaver af NMD Hu. Ganske passende har de fået navnet ”Afro” og de symboliserer de farverige klæder, som afrikanske stammefolk bærer.

De tre modeller er klædt i vidt forskellige farvekombinationer, men fælles for dem alle er, at de bærer et zebra-lignende stribemønster med de typiske statements på toppen, der denne gang hylder Pharrells ophav – henholdsvis ”Power” og ”Inspire”, ”Milele Mbele” (for evigt på Swahili) og ”Mother Land”.

Som sædvanligt kommer NMD Hu i øvrigt med en åndbar og fleksibel overdel af Primeknit og en stødabsorberende sål af Boost. Ydersålen har et nyt Trail-mønster, der gør, at skoene kan bruges i et hvert terræn – lige fra gaden i Aarhus til den afrikanske savanne.

Pharrell x adidas Afro NMD Hu Pack udkommer hos adidas og udvalgte forhandlere d. 18. august. Find direkte links til forhandlere og raffles nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder.

Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 10:00

Gå til adidas

REZET STORE
Tidspunkt: 10:00

Gå til Rezet Store

NORSE STORE
Tidspunkt: 00:00

Gå til Norse

43EINHALB
Tidspunkt: 00:00

Gå til 43Einhalb

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.