Releases

Release Dato: 13. september 2019
Pris: 1.699 DKK
Produktkode: EF2335

Efter en kort pause fra modellen, er Pharrell og adidas igen klar med en ny udgave af NMD Human Race.

Denne gang har de udstyret den populære model med en iøjnefaldende neongul farve, der pryder hele overdelen – inklusivt snørebånd, net og EVA-indlæggene i sålen. Eneste kontrast er den hvide tekst, der denne gang siger ”KNOW” og ”SOUL”, og som matcher den kridhvide boost-sål.

Skoens design er rundet af med en tiltalende gum-ydersål med Trail-mønster. Kombinationen af en neongule overdel og en gum-sål er atypisk, men adidas har tidligere bevist at den fungerer med udgivelsen af deres Yeezy Boost 350 V2 ”Semi Frozen Yellow”, der har klare paralleller til Pharrells nye NMD Hu Trail ”Yellow”.

Skoen udkommer den 13. september i begrænset antal og hos udvalgte forhandlere. Find direkte links til dem nedenfor, og hold øje med vores Release Kalender for opdateringer. Husk desuden at følge os på Facebook og Instagram for flere nyheder

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 00:00

Gå til adidas


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.