Releases

Release Dato: 10. november 2018
Pris: 1.799 DKK
Produktkode: Ukendt

For mange? Eller slet ikke nok? Uanset hvad man mener om antallet af gange, Pharrell og adidas har udgivet nye udgaver af NMD Hu, så har duoen igen fire nye på vej. ”Inspiration” Pack udkommer i starten af november, og du kan få al info her.

Pharrell er kendt for sin kulørte og muntre stil, der inden for sneakers har affødt en efterhånden lang række farverige sneakers for adidas. Indtil videre har kunstneren både designet modeller inspireret af Stan Smith (Tennis Hu), Crazy BYW, Solar Glide og selvfølgelig NMD. Særligt sidstnævnte, NMD Hu har været et udpræget hit og er stadig én af adidas’ mest velrenommerede, nyere modeller.

NMD Hu har efterhånden set dagens lys i et hav af forskellige afskygninger, men intet tyder på, at Pharrell og adidas har planer om at blusse ned for modellen. Foruden den farverige variant der netop er blevet udgivet i samarbejde med BBC, har duoen nemlig fire nye udgaver i støbeskeen. ”Inspiration” Pack fortsætter hvor de foregående udgivelser slap med super farverige looks og kinesiske symboler på vristen.

”Powder Blue/Light Pink-Orange” har en mørkeblå overdel med lyserød tooling, hvid Boost-sål og orange trail-ydersål. ”Core Black/Clear Blue-Orange” har en sort overdel med lyseblå tooling, røde snørrebånd, hvid Boost-sål og en orange Trail-sål. ”Footwear White/Bold Green-Bright Yellow” har derimod en hvid overdel med sort tooling, grønne snørebånd og en helt hvid sål. Endelig har ”Clear Sky/Core Black-Bold Orange” en babyblå overdel med gule snørebånd, sort tooling, en hvid Boost-sål og en gul trail-ydersål.

Fælles for de fire sneakers er, at de har en multifarvet krave, som tilfører endnu mere farve til de i forvejen iøjnefaldende sneakers.

Pharrell Williams x adidas NMD Hu ”Inspiration” Pack udkommer hos adidas og udvalgte forhandlere d. 10. november i begrænset antal. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 10:00

Gå til adidas

STOY
Tidspunkt: 00:00

Gå til STOY

NORSE STORE
Tidspunkt: 00:00

Gå til Norse Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: 00:00

Gå til Asphaltgold

AFEW STORE
Tidspunkt: 00:00

Gå til Afew Store

43EINHALB
Tidspunkt: 00:00

Gå til 43Einhalb

CALIROOTS
Tidspunkt: 00:00

Gå til Caliroots

UEBERVART
Tidspunkt: 00:00

Gå til Uebervart

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: RAFFLE

Gå til Sneakersnstuff

REZET STORE
Tidspunkt: 10:00

Gå til Rezet Store

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.