Releases

Release Dato: 13. september 2019
Pris: 1.699 DKK
Produktkode: EG7836

Pharrell Williams og adidas fortsætter deres partnerskab med en meningsfyldt kollektion, der sætter fokus på kvinder og deres rettigheder. Sko-kollektionen består af både sandaler og sneakers – herunder en ny, helt sort udgave af NMD Human Race.

Sneakeren er udstyret med en helt sort overdel med ”Infinite Species” broderet ned af vristen, sorte snørebånd, sort ’lace cage’ og endda en kulsort BOOST-sål.

Eneste kontrast er at finde på ydersålen, som er udarbejdet i gum – en detalje der går igen på kollektionens andre udgaver af NMD Human Race i henholdsvis neongul, cremehvid og lyserød.

Pharrell Williams x adidas NMD Hu Proud ”Black” udkommer den 13. september hos udvalgte forhandlere. Den er allerede blevet taget enormt godt imod, og ligesom de tre andre udgaver forventes den at blive hurtigt udsolgt – don’t sleep!

Find direkte forhandlerlinks nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, restocks og meget mere.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 10:00

Gå til adidas


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.