Releases

Release Dato: 16. marts 2018
Pris: 1.799 DKK
Produktkode: Ukendt

Den 16. marts udkommer Pharrells nyeste samarbejde med adidas i form af ”Holi Festival” Pack, der er en hyldest til den farverige, indiske festival med samme navn.

”Holi Festival” Pack består af tre nye udgaver af Pharrells super populære NMD Hu, der denne gang er ekviperet med en Trail-bund og er klædt i et væld af iøjnespringende farver.

NMD Hu består af en fleksibel og åndbar Mesh-overdel, der har en sokkelignende pasform. Snørebåndene skiller sig ud ved at være fastholdt af et ’bur’ der er hæftet fast på de tre EVA-klodser, der sidder i BOOST-sålen. Derudover er overdelen klædt med enten bogstaver eller symboler. I dette tilfælde er temaet retten til lighed, diversitet og kærlighed med afsæt i den indiske Holi-festival, og overdelene er prydet med Hindi-symboler og de engelske ord ”Equality”, ”Species” og ”Hu” (human).

I tråd med Pharrells sædvanlige design-stil er ”Holi Pack” enormt farverig. Denne gang er der dog en god grund til det, eftersom de tre sko er inspireret af en festival, der er kendt for bogstaveligt talt at eksplodere i farver. Dermed er ideen med de tre sko også, at det skal ligne, at de har været med til Holi festivallen, der i øvrigt også løber af stablen her i marts.

Som du nok ved, så udkom opvarmningen til ”Holi Festival” Pack allerede i februar i form af NMD Hu ”Blank Canvas”. Den blev revet væk, og forvent ikke, at dette release bliver meget anderledes. Vi anbefaler derfor, at du sidder klar, når ”Blank Canvas” udkommer d. 16. marts, hvis du vil have fat i et par. Find direkte links nedenfor.

Husk at du kan finde alle kommende udgivelser i vores store Release Kalender, og at du kan følge os på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret på nyheder, releases og restocks.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 10:00

Gå til adidas

STOY
Tidspunkt: 00:00

Gå til STOY

REZET STORE
Tidspunkt: 00:00

Gå til Rezet Store

43EINHALB
Tidspunkt: 00:00

Gå til 43Einhalb

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: 00:00

Gå til Asphaltgold

SOLEBOX
Tidspunkt: 00:00

Gå til Solebox

ENDCLOTHING
Tidspunkt: LAUNCHES

Gå til Endclothing

THE GOOD WILL OUT
Tidspunkt: INSTORE

Gå til TGWO

NORSE STORE
Tidspunkt: 00:00

Gå til Norse Store

CALIROOTS
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Caliroots

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.