Releases

Release Dato: 16. november 2018
Pris: Ukendt
Produktkode: BB9260

Regnede du med, at adidas’ NMD-linje var lagt i graven, så lad os her hjælpe dig med at komme på andre tanker. Brandet er nemlig klar med en super skarp ny udgave af NMD CS1, også kendt som City Sock, der er inspireret af japansk kultur. Læs nærmere her.

City Sock blev udgivet som én af de originale NMD-modeller og har siden været én af de mest efterspurgte fra linjen. Dens karakteristiske sokke-lignende design var med til at starte en helt ny sneaker-trend, der blandt andet banede vejen for Balenciagas Speed Runner, og gjorde den desuden til én af de mest komfortable modeller på markedet.

NMD CS1 er i dag blevet lanceret i en håndfuld udgaver, og fælles for dem alle har været deres rene og enkle designs. For første gang er adidas nu klar med en CS1 med grafiske detaljer, og resultatet er overraskende stærkt.

Til den nye sneaker har adidas hentet inspiration i Japan og klædt modellen med koi karpe-grafik samt cirkulære penselstrøg, der hentyder til det traditionelle symbol for zen – et omdrejningspunkt for japansk kultur.

Den japanske tematik fortsætter på skoens farvekombination der imiterer det japanske flag med en rød cirkel på hvid baggrund.

I vores øjne er der ingen tvivl om, at denne nye udgave af NMD CS1 hører til blandt de absolut mest tiltalende af slagsen. Er du enig, kan du se frem til at adidas NMD CS1 ”Koi Fish” udkommer hos udvalgte forhandlere d. 16. november. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder.

Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 00:00

Gå til adidas

REZET STORE
Tidspunkt: 10:00

Gå til Rezet Store

43EINHALB
Tidspunkt: 00:00

Gå til 43Einhalb

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: 00:00

Gå til Asphaltgold

AFEW STORE
Tidspunkt: 00:00

Gå til Afew Store

SOLEBOX
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Solebox

CALIROOTS
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Caliroots

ENDCLOTHING
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Endclothing

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.