Releases

Release Dato: 1. februar 2019
Pris: 1.499 DKK
Produktkode: G27354

NMD modellen oplevede en helt ufattelig hype for få år tilbage. Her var det for mange var svært at få fat i skoene på release dagen, da de solgte ud på kort tid. Men meget har ændret sig siden. Efterspørgslen er faldet en anelse, men skoene med den sporty æstetik anses allerede hos mange sneaker-interesserede som en ny-klassiker, selvom silhuetten kun har eksisteret i fire år.

Hos adidas har man heller ikke i sinde at skrue ned for udgivelserne af NMD modellerne. Seneste tilføjelse er den nye adidas NMD CS1 Primeknit “Black/Shock Red“, der bygger på den altid populære City Sock overdel. Den elastiske strikoverdel er denne gang udarbejdet i en gennemgående sort farve, som kun brydes af den røde ankelkrave, samt detaljerne på indersiden, hvor sneakerens produktkode er påtrykt. Boost-mellemsålen, som ligeledes er markeret i sort med røde detaljer, afrunder det smidige og adrætte design.

På nuværende tidspunkt forventes det ikke, at adidas NMD CS1 Primeknit “Black/Shock Red“ sælger ud på dagen. Men vi anbefaler stadig, at man ikke venter for længe, hvis man vil have fingrene i den iøjnefaldende model. Den releaser hos nedenstående forhandlere den 1. februar 2019.

Husk at vi holder dig opdateret på andre kommende sneakers i vores store Release Kalender, samt i vores nye iOS app, All Pairs, som du kan hente i AppStore nu. Derudover kan du følge os på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig up-to-date på nyheder, releases og restocks.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 00:00

Gå til adidas

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

AFEW STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til AFEW Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.