Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 11. april 2019
Pris: 1.199 DKK
Produktkode: EG2206

En ny version af adidas’ splinternye Nite Jogger-model er på vingerne, og denne gang er det tyske mærke gået i ’Flight Mode’. De har nemlig hentet inspiration fra flyrejser og udstyret Nite Jogger med boarding pass-lignende detaljer.

Denne udgave er en hyldest til Paris og er markeret med et mærke der letter fra Herzogenaurach – adidas’ tyske hovedkvarter – og lander i den franske hovedstad. Andre udgivelser fra det nye projekt lander i stedet i New York City, Los Angeles, Toyko, m.fl.

Nite Jogger blev lanceret tidligere på året og er én af 2019’s helt store satsninger fra adidas. Den er skabt til natteravnen, der ’grinder’ efter mørkets frembrud og er således klædt med 3M-reflekterende detaljer på overdelen, der skinner i mørket.

Foruden disse har Nite Jogger en Boost-sål i fuld længde og en panelleret overdel med dekonstrueret pløs. Det sikrer den et super trendy og aktuelt udtryk, der passer perfekt til tidens tendenser inden for sneakers.

Rejse med adidas fra Tyskland til Paris den 11. april, hvor Nite Jogger ”Paris” lander hos udvalgte forhandlere. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 00:00

Gå til adidas


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.