Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 12. januar 2019
Pris: 1.199 DKK
Produktkode: CG7088

Nyt år, nye sneakers. adidas introducerer en opdateret version af den knivskarpe Nite Jogger, som lander på hylderne inden længe.

adidas Nite Jogger kombinerer et levende, retro-inspireret design med komfort i verdensklasse. Den strømlinede mesh-overdel kommer med flere reflekterende elementer, mens sålen består af adidas’ patenterede Boost-teknologi, der holder dine skridt lette og behagelige. Nite Jogger er skabt til natteravne, men du kan sagtens anvende den komfortable sneaker i dagstimerne også.

Den originale Nite Jogger blev lanceret helt tilbage i 1976, men nu har adidas valgt at bringe den tilbage med en moderne opdatering. Nite Jogger er en af de bedste modeller, adidas har lanceret i lang tid, så husk at sidde klar på releasetidspunktet, hvis du vil have fingrene i den.

adidas Nite Jogger “Black/Carbon“ releaser den 12. januar, så der skal du sidde klar ved tasterne, hvis du vil have fat i et par. Du kan finde forhandlere og tidspunkter nedenunder, og husk at tjekke vores populære Release Kalender, hvor du kan se hvilke andre sneakers, der udkommer i den nærmeste fremtid.

Følg os på Instagram, Facebook og Youtube, hvor vi dagligt holder dig opdateret på de seneste nyheder og releases.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 00:00

Gå til adidas

STOY
Tidspunkt: 00:00

Gå til STOY

REZET STORE
Tidspunkt: 00:00

Gå til Rezet Store

43EINHALB
Tidspunkt: 00:00

Gå til 43Einhalb

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: 00:00

Gå til Asphaltgold

AFEW STORE
Tidspunkt: 00:00

Gå til AFEW Store

SIZE?
Tidspunkt: 00:00

Gå til Size?


[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.