Skip to main content

Release Dato: 8. august 2020
Pris: 999 DKK
Produktkode: FX2784
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Fortnite-gameren Tyler Blevins, bedre kendt som Ninja, og adidas er nu blevet genforenet for at lave et samarbejde om den legendariske adidas Superstar. Tidligere har Ninja fået lov at sætte sit præg på adidas Nite Jogger, men denne gang er det den famøse sneaker med skaltåen, som har fået en ny Ninja-stil.  

Ninja x adidas Superstar White Blue har en overdel, som er konstrueret af hvidt læder, mens blå detaljer løber langs kanten af de famøse tre striber, som på denne model er reflekterende. Den blå farve går igen på hælpanelet, ligesom der på snørebåndsetiketten med blå står ”TIME IN”, som er et af Ninjas mottos, og betyder, at man skal bruge tid på sine passioner og på sig selv.

På skoens yderside er det vanlige ”SUPERSTAR” erstattet med ”NINJA”, som er påstemplet i guld. Indersiden har også fået en renovering, hvor en grafik af et strømkredsløb forekommer og gør opmærksom på Ninjas gamer-historik. I sneakerens underdel er det en isblå ydersål i gummi, som binder hele skoens design sammen og tilføjer ekstra stabilitet og komfort. 

Ninja x adidas Superstar White Blue udkommer den 8. august. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 10:00

Gå til adidas


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.