Nike
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Jonas L. Hansen // Instagram

Nike har været en tur i deres basket-arkiver for at hente inspiration til den nye Zoom 2K model

For nyligt gav vi vores bud på, hvad de største trends i 2019 bliver, og her kom vi ikke udenom, at voluminøse retro udgivelser ville fylde ligeså meget i år, som de gjorde i 2018. Vi skulle ikke meget mere end 10 dage ind i det nye år, inden at Nike gav os ret i den tese. De har netop udgivet deres nye Zoom 2K model, som emmer af 2000’er vibes og chunkiness.

Som revet ud af et katalog

Designet er stærkt påvirket af tidligere modeller, og Nike har især fundet inspiration i deres basketball-arkiver, hvilket kommer til udtryk i sneakerens atypiske design, hvor overdelen både kommer med læder, mesh, neopren, nylon og gummi. Intet i designet er tilfældigt, og hver enkelt materiale overlapper hinanden så perfekt, at man får følelsen af, at den er som revet ud af et katalog fra 90’erne eller begyndelsen af år 2000.

Komfort og stil i fokus

Sammensmeltningen af de forskellige tekstiler giver en yderst komfortabel overdel, hvor især neopren hælkappen sørger for en helt igennem genial pasform. Den klassisk stil og moderne komfort afrundes med en overdimensioneret hæl og en mellemsål indeholdende Zoom Air-stødabsorbering, som vi blandt andet kender fra den altid populære Spiridon sneaker.

Lavere priser på sneakers

Kigger man på prisudviklingen blandt de større sneakerbrands over en årrække, så er vi kun gået én vej. Men i slutningen af 2018 kom Nike med en udmelding om, at de i dette år ville fokusere mere på sneakers med en lavere udbudspris. Det ser ud til, at de har tænkt sig at holde deres ord, for Nike Zoom 2K kan blive din for kun 729,95 DKK. Du finder den lige nu på lager hos Nike Store i 3 forskellige farver.

Husk at du i vores Release Kalender kan finde alle kommende sneaker udgivelser. Derudover kan du også holde dig opdateret på vores Facebook og Instagram, hvor vi dagligt deler nyheder, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

KØB SKOENE HER


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.