Nike
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Og gå i kamp mod vinterkulden med stil.

Dagene bliver korte, og temperaturen falder. Det er på tide at gå gjort garderoben klar til vintersæsonen, og er du på udkig efter nyt overtøj, så led ikke længere. Nike lancerer snart en super lækker tech vest, som er den perfekte kombi til dine Nike sneakers. Vi har selv haft fingrene i vesten og giver dig alle detaljerne her.

Comeback i herregarderoben

Veste har lige så stille gjort comeback i herregarderoben gennem de sidste par sæsoner, hvor særligt de varmere af slagsen har været populære valg som overtøj. Én af frontløberne for tendensen er Nike, der mestrer techwear-design til absolut perfektion. Det beviser de endnu engang med denne eksklusive, nye tech-vest, der kommer med perfekt timing til de kommende vintermåneder.

Nyfortolkning

Nike har nyfortolket det klassiske snit på vesten, hvis lynlås er asymmetrisk for at give plads til en stor lomme på brystet med Nike-logo. Lommen gør, at vesten giver associationer til Alyx’ enormt populære Chest Rig-taske, som har været en af de mest hypede accessories på det seneste. Lommen er én af i alt tre, der, sammen med dens foring og imiterede pels ved kraven, gør den enormt praktisk som overtøj.

Kommer snart

Den nye tech-vest lander hos Nike Store i november 2018. Det bliver et ”Members Exclusive” release, så du skal have oprettet en bruger på Nike.com, hvis du vil have fat i vesten! Husk at tjekke vores Release Kalender, hvis du i stedet er på udkig efter nye sneakers. Derudover kan du følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere inden for sneakers.

GÅ TIL NIKE STORE HER

[Denne artikel indeholder affiliate links/og eller sponsoreret indhold]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.