Nike
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Bestående af nye udgaver af P-6000, Air Max Tailwind IV og Air Max 270.

Rumfart har gennem tiden været inspirationskilde til utallige sneaker-udgivelser fra især Nike – nyere eksempler tæller blandt andet Tom Sachs’ Mars Yard-udgivelser og Air Max 90 ”Mars” – og nu sigter brandet igen mod stjernerne.

Shenzou 1

I anledning af 20-års jubilæet for Kinas første ubemandede raket i rummet, Shenzou 1, har Nike nemlig skabt en pack bestående af eksklusive udgaver af de tre modeller, P-6000, Air Max Tailwind IV og Air Max 720.

Rum-æstetik

Skoene er alle udstyrede med designs præget af den stereotype rum-æstetik med sølv, 3D-effekt, flammer og lignende. Modellerne er samtidig særligt udplukket til packen for deres retro-futuristiske designs, der harmonerer godt med den klassiske forestilling om rummet i popkulturen.

Eksklusive for Kina

De tre sneakers, der i første omgang ser ud til at være eksklusive Kina-releases, udkommer indledningsvist den 24. august og derefter igen den 1. september. Hold øje med vores Release Kalender for eventuelle opdateringer om et release på europæisk grund og flere Nike-nyheder.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.