Nike
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Her er efterfølgeren til ”The Ten”.

Siden årsskiftet har der gået rygter om, at udgivelsen af Off-White x Nike Air Max 90 i februar markerede afslutningen på, hvad der kan betegnes som et af de mest markante sneaker-samarbejder nogensinde: ”The Ten”.

Sideløbende har en del spekuleret i hvordan (og endda om) Nike og Off-White ville følge op på deres enormt succesfulde samarbejde – det er der muligvis kommet svar på nu.

Ifølge leak-eksperterne, @py_rates, har duoen nemlig planer om at udgive tre særlige udgaver af den ikoniske Nike SB-model, Dunk Low Leather, til oktober.

Farverne

Der er endnu ingen billeder, men skoene er efter sigende klædt i henholdsvis ”University Gold/Midnight Navy/White”, ”University Red/University Red/Wolf Grey” og ”White/Pine Green/Pine Green”.

Modellen der startede det hele

SB Dunk betegnes af mange som modellen, der startede hele hypen omkring sneakers, og tilbage før årtusindeskiftet var den én af de mest eftertragtede modeller på markedet.

På det seneste har der været meget polemik om, hvorvidt SB Dunk-hypen er på vej tilbage. Taler rygterne om tre nye Off-White x SB Dunk sande, er der i hvert fald ingen tvivl om, at hypen har de bedste forudsætninger for at vende tilbage med fuld fart.

Lander efter sommer

Som sagt skulle det nye samarbejde efter sigende udkomme til oktober, men forsinkelser er ikke utænkelige, og hverken Nike eller Off-White har bekræftet noget. Hold øje med vores Release Kalender, og følg Sneakerworld på Facebook og Instagram, så sørger vi for at holde dig opdateret.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.