Nike
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Just Do It.

Sikke et år Nike har haft. Giganten har ejet 2018 takket være en række geniale tiltag – eksempelvis deres enormt hypede ”The Ten”-kollektion med Virgil Abloh, den tankevækkende Just Do It-kampagne med Colin Kaepernick, React Element 87-silhuetten og selvfølgelig utallige nye samarbejde med Carhartt, Levi’s, Travis Scott og mange flere.

Det har givet Nikes ikoniske Swoosh-logo og branding generelt fornyet styrke, og her i anden halvdel af året har Nike satset tunget på grafisk design med netop det som udgangspunkt.

Inspireret af Virgil

Indtil videre har denne nye trend blandt andet affødt overbrandede Air Max 97 og Air Force 1’s, men også beklædning. Det nyeste eksempel er dette nye sweatsuit bestående af et par sweatpants, en hoodie og en t-shirt, der al sammen er fyldt med Nike-branding i sort, hvid og gule. Nike har tydeligvis ladet sig inspirere af den stil, som har præget Virgil Ablohs forskellige Nike-udgivelser, i deres design, og alt i alt har sættet et super fedt udtryk, der passer godt et par Nikes-sneakers – og til de forestående vintermåneder, hvor komfort er i højsædet.

Møde mellem skateboarding og basketball

Nike succes i år har også givet dem mod på mere vovede tiltag. Et godt eksempel på det er deres nye fusions-projekt, hvor Nike SB (Nike Skateboarding) har kollaboreret med den amerikanske basketballliga, NBA. Dette atypiske samarbejde har resulteret i en super fed satin-udgave af den klassiske Nike SB Dunk Low

Bekend kulør

Uanset om du foretrækker det moderne, overbrandede sæt eller det mere klassiske møde mellem skateboarding og basketball, har du mulighed for at bekende kulør og erklære din kærlighed til Nike med stil. Sweatpants, t-shirt, begge hoodies og SB Dunk ”Satin” kan købes os Nike nu.

Find direkte links nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere vinter-nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

KØB NIKE TØJ HER

[Denne artikel indeholder affiliate links/og eller sponsoreret indhold]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.