Nike
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Kan de nye designs nå Sean Wotherspoons Air Max 97/1 fra sidste år til sokkeholderne?

Nike fortsætter succesen fra sidste års Air Max Day, hvor de i samarbejde med Sean Wotherspoons udgav én af årets mest eftertragtede sneakers. Denne gang har hele seks forskellige sneaker-fans fået lov at realisere deres bud på en Air Max-sneakers inspireret af deres respektive hjembyer som en del af den såkaldte ’Nike: On Air’-konkurrence.

De seks designere har fået mere eller mindre frit slag til at sammensætte elementer fra forskellige modeller fra Air Max-serien og dermed skabe en model, der repræsenterer lige netop deres by.

Nike Air Max 98 ”La Mezcla”

Den første udgivelse er en Air Max 98 skabt af New York City-indbyggeren, Gabrielle Seranno, som har valgt at hylde byens sociale og kulturelle diversitet med et gradient design med blå og grønne kontraster. Denne betragtes af mange som højdepunktet blandt de seks On Air-udgivelser, særligt grundet dens tiltalende farvekombination.

Nike Air 97 ”Neon Seoul”

Næste design er baseret på Air Max 97, der indgår i hele tre ud af de seks designs fra konkurrencen. Denne er skabt af Gwang Shin fra Seoul, som både har hentet inspiration i byens neonskilte og farverne fra sydkoreanske flag. Ikke mindst er skoen også udstyret med et oversized Swoosh-logo, som tilføjer noget unikt til skoen.

Nike Air Max 97 ”London Summer of Love”

Tredje design er også baseret på Air Max 97. Denne er skabt af Jasmine Lasode som har ladet sig inspirere af London og et særligt sommerminde, hvilket kommer til udtryk gennem skoens farverige design.

Nike Air Max 1 “Tokyo Maze”

Fjerde udgivelse fra ‘Nike: On Air’ trodser den ærefrygt, der er omkring den legendariske Air Max 1 og har klædt den i et hektisk labyrintmønster inspireret af Tokyos overvælgende metro-netværk. Skoen er skabt af Yuta Takuman, der desuden har hyldet af det berømte Tokyo Tower med røde Air-bobler.

Nike Air VaporMax Plus ”Paris Works in Progress”

Femte design er skabt af Lou Matheron, der har nyfortolket VaporMax Plus med inspiration fra en retsbygning i Paris under opførelse. Dette har resulteret i et industrielt design med unikke detaljer så som en strop og et påsat Swoosh-logo.

Nike Air Max 97 ”SH Kaleidoscope”

Sidst, men ikke mindst, har Cash Ru, der stammer fra Shanghai, skabt en kreativ udgave af Air Max 97 inspireret af skyformationer over millionbyens skyskrabere.

Udkommer i løbet af Air Max Day

Alle seks sneakers bliver udgivet i forbindelse med årets Air Max Day, som løber af stablen i det meste af marts måned. Hold øje med vores Release Kalender for mere præcise release-detaljer, og husk desuden at følge os på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med de nyeste rygter, gode tilbud og meget mere.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.