Releases

Release Dato: 28. februar 2019
Pris: Ukendt
Produktkode: Ukendt

Jun Takahashi og Nike er endnu engang tilbage med en lynhurtig sneakerkollektion, der appellerer til den kvalitets- og modebevidste løber.

Gyakusou-samarbejdet mellem Takahashi og Nike har eksisteret i snart et årti, og deres seneste kollektion hører til blandt de bedste. SP19-kollektionen indeholder nye udgaver af Air Zoom Pegasus 35 Turbo og VaporFly 4 % Flyknit, som begge er fuldblods løbesko. Vægten er minimal og komforten er i top på alle par, som kommer i unikke, farverige colorways.

Nike x Gyakusou SP19 Pack releaser den 28. februar, så der skal du sidde klar ved tasterne, hvis du vil have fat i et par. Du kan finde forhandlere og tidspunkter nedenunder, og husk at tjekke vores populære Release Kalender, hvor du kan se hvilke andre sneakers, der udkommer i den nærmeste fremtid.

Følg os på Instagram, Facebook og Youtube, hvor vi dagligt holder dig opdateret på de seneste nyheder og udgivelser fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 10:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.