Nike
Skrevet af: Anne Møller // Instagram
Artikel sponsoreret af: Size?

Nike har aldrig været bange for at gå forrest, når det gælder om at tænke i nye, eksperimenterede designs. Det er deres innovative Dimsix-model, der havde release i juli måned, et godt eksempel på.

Sneakeren fik stor bevågenhed op til udgivelsen, men efterfølgende var det, som om luften gik af ballonen. Men hvorfor? Hvad var det helt præcist, der gjorde, at den futuristiske sneaker med det eksperimenterende udtryk gik hen over hovederne på folk?

Et kunstværk i sig selv

For os at se handler det om, at Nikes Dimsix åbner døren på klem til fremtiden og viser os noget, vi ikke har set før.

Med sin dekonstruerende eksperimenteren med proportioner, materialer og farvekombinationer insisterer skoen ikke bare på sig selv. Den udfordrer også alle konventionerne for traditionelt sneakerdesign, og det skal vi måske lige vænne os til.

Farverig sci-fi rejse

Men vælger vi for øjeblik at gå med på dens præmisser, er det, som om, der sker noget. Som om man får øje på alle de små overraskelser, alle de mange lag og detaljer, som skoen gemmer på. Nærmest som et kunstværk, der bare venter på at blive åbnet op for beskueren.

Ikke kun bærer den på designreferencer til klassikere som Air Presto og Air Max 180. Den gør det også på en hidtil uset måde, der sender én på en farverig sci-fi-rejse ud i rummet. Oveni det er overdelen udstyret med en splinterny teknologi, der er konstrueret i N110 Flyknit, der samtidig med, at den giver skoen et råt og intenst præg, bibeholder åndbarhed og fleksibilitet.

Et forfriskende pust

Selvom udtrykket er innoverende og for nogen måske endda provokerende, så kan man ikke benægte, at sneakeren er et forfriskende pust blandt de klassiske og mere sikre retrosilhuetter. Og spørger du os, er Nikes Dimsix Flyknit so far en af de mest undervurderede sneakers i år.

Stadig ikke overbevist?

Så hop ind på Size, og tjek billederne ud. Lige nu kan du shoppe modellen i flere farver. Så uanset, om du er i humør til at iføre dig noget, der stikker ud, eller om du vil gå med en af de mere afdæmpede colorways, er der noget at komme efter.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.