Releases

Release Dato: 13. juli 2019
Pris: 1.299 DKK
Produktkode: AT5405-001

Nike er klar med deres seneste bud på, hvordan en moderne sneaker anno 2019 skal se ud. Med deres nye DIMSIX Signal Flyknit-model udfordrer de konventionerne fra traditionelt sneaker-design med en hidtil uset eksperimenteren med materialer, proportioner og farvekombinationer.

Forklaringen bag, at den nye model har fået navnet DIMSIX, er, at Nike i sin tid var tæt på at få navnet Dimension Six – DIMSIX er en reference hertil og repræsenterer et bud på, hvilken retning Nike også kunne være gået i deres brand- og design-retning.

Den mikser nemlig designreferencer til Nike-klassikere så som Air Presto og Air Max 180 på en innoverende og futuristisk måde, der formår at sende tankerne over på farverige sci-fi-tegneserier og –film.

Samtidig er den udstyret med splinterny teknologi, hvor den vigtigste er at finde på skoens øvre. Overdelen er nemlig konstrueret i det helt nye N110 Flyknit, der giver et råt og intenst præg, samtidig med at fleksibilitet og åndbarhed bibeholdes.

Alt i alt har DIMSIX Signal Flyknit et meget overbevisende design, der i sin filosofi træder i fodsporene på en anden futuristisk og ukonventionel sneaker, som Nike for nyligt introducerede til kvinder, ZoomX Vista Grind.

Tag en lille bid af fremtiden den 13. juli, hvor Nike DIMSIX Signal Flyknit udkommer hos Nike. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.