Nike
Skrevet af: Anne Møller // Instagram

Nikes nyeste take på deres populære Air Force 1 byder på stilrent design og skjulte referencer.

Nikes designere hviler ikke på laurbærerne. Kun to uger inde i oktober måned har de allerede lanceret flere nye sneakers, der har det tilfælles, at de alle fortolker signaturklassikeren Air Force 1.

De lagde ud med den pastelfarvede Air Force 1 Shadow, der blev revet væk og nu kun er tilbage i ganske få størrelser. Og i sidste uge tilføjede de den NBA-inspirerede Air Force 1 LV8 1.

Nu er de klar med nyeste skud på stammen, nemlig ”Air Force 1 Day of the Dead”, der er en hyldest til den mexicanske tradition Dia De Los Muertos (De Dødes Dag). En af årets vigtigste højtider i Mexico, hvor mexicanerne holder en fest for dem, der er gået bort.

Raffinerede referencer

Nikes fortolkning af den nye Air Force 1 er ved første øjekast stilren. En hvid overdel med kontrastfarvet piping i pink, grøn, blå og gul. Dertil følger en sort hælkappe, der matcher stikningen langs mellemsålen.

Går man helt tæt på den ellers minimalistiske sneaker, opdager man imidlertid, at den hvide overdel gemmer på et diskret dødningehovedmønster – en raffineret reference til den mexicanske højtid og en cool detalje, der tilfører den ellers klassiske sneaker kant.

Bærer man skoen i mørke, vil man opdage, at mønstret for alvor kommer til sin ret. Som en ekstra hilsen til De dødes dag, er det nemlig selvlysende.

Udkommer snart

De dødes dag fejres fra den 31. oktober og frem til den 2. november, og Air Force 1 “Day of the Dead” kan blandt andet købes hos Sneakersnstuff fra den 15. oktober.

I mellemtiden kan du danne dig et overblik over kommende releases i vores Release Kalender. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi løbende holder dig opdateret med tilbud, rygter, konkurrencer og meget mere.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.