Releases

Release Dato: 10. januar 2019
Pris: 1.549 DKK
Produktkode: AV0765-400 / AV0765-100

Nike er gået sammen med Tokyo-mærket, CAV EMPT om at udgive to iøjnefaldende, nye udgaver af Air Max 95. Tjek dem ud og få alle detaljerne med her.

Der har altid været rift om de japanske mærker, når det kommer til samarbejder inden for sneakers, og det virker til at være eskaleret de seneste par sæsoner. Mens adidas nærmest altid har haft navne som Yohji Yamamoto, BAPE, White Mountaineering, Neighborhood og Mastermind under deres ”vinger”, har Nike mest prominente japanske samarbejder været med Comme des Garcons og Jun Takahashis UNDERCOVER.

På det seneste har Nike dog udvidet familien og indgået nye samarbejder med navne som AMBUSH, Sacai og nu CAV EMPT, der altså har arbejdet på to nye udgaver af Air Max 95.

CAV EMPT har klædt modellen i digital camo i to farvekombinationer – henholdsvis White/Black og Navy/Tan – der dækker hele skoen fra sål til overdel.

Ideen om en Air Max 95 indhyldet i camo er set før, men sjælden på lige så iøjnefaldende vis som her. De to designs er en god oversættelsen af den stil, der kendetegner CAV EMPT og respekterer samtidig den originale Air Max 95.

CAV EMPT x Nike Air Max 95 Pack udkommer hos Nike og udvalgte forhandlere d. 10. januar. Find direkte links nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 10:00

Gå til Nike Store


[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.