Nike
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Jonas L. Hansen // Instagram

Rygterne har floreret hele året. Men nu har, hvad mange kalder årets bedste collab, endelig fået en release dato.

Nike udgav tidligere på ugen de første officielle billeder af den kommende Nike x Carhartt WIP kollektion – og ud fra billederne ser det ud til, at vi på ingen måde bliver skuffede.

Fire forskellige par

Nike og Carhartt forkæler os med hele fire forskellige sneakers, når packen bliver udgivet december måned. Her finder vi blandt andet to udgaver af den altid populære Air Force 1, en yderst vellykket version af den klassiske Air Max 95, og så runder den ikonisk Vandal High Supreme kollektionen af. Hver især kommer de med et design, som alle er prydet af velkendte Carhartt mønster og materialer.

Bygget til udendørslivet

Kollektionens nyeste model, Nike Air Force 1 Utility, der med sin overdimensionerede strap, var et stort tilløbsstykke, da den releasede tidligere i november, er sammen med Air Max 95 klædt i et markant camouflage print med tilhørende sorte og orange

Falder designet ikke i din smag, kan du vende blikket mod packens sidste to silhuetter. Her står Air Force 1 og Vandal High Supreme klar med overdele beklædt med lærred og tyk fløjl, i de mindre fremtrædende farver, beige og sort.

Releaser i starten af december

Nike x Carhartt WIP kollektionen rammer butikkerne den 6. December. Forvent allerede nu, at der bliver stor rift om alle fire modeller, så sørg for at holde dig klar på release tidspunkterne hos de forskellige forhandlere. Du finder dem alle i vores Release Kalender – eller i vores app, All Pairs.

Husk desuden at følge os på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret på nyheder, releases og restocks.

KØB NIKE SNEAKERS HER

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.