Nike
Skrevet af: Joakim Løper // Instagram

Siden den spæde begyndelse i 2012, som en græsrodsbevægelse startet af Nike, er omfanget af BETRUE og støtten til LGBTQIA+, kun vokset gennem årene. 2020 er dog heller ikke året hvor kampagnen sætter farten ned, men derimod byder den nye BETRUE-kollektion både på en gammel, en ny og en mere unik model velkommen i fællesskabet.

Dette års Nike BETRUE samler både de nye og gamle generationer, samtidig med at der bliver åbnet døre, for dem der til tider kan føle sig forkerte eller anderledes. Kollektionen der i år indeholder en Nike Air Force 1, Nike Air Max 2090 og en Nike Air Deschutz, forsøger hermed, at give et multidimensionelt syn på og hylde fællesskabet bag ved LGBTQIA+.

Den gamle

Selvom Nike Air Force 1 har eksisteret i mange år, er 2020 det første år, hvor den ikoniske sneaker fra Nike, er en del af deres BETRUE-kollektion. Skoen står så original som muligt, men med en lang række detaljer, såsom regnbueflag indarbejdet i Nikes logo og et iridescent, takket swoosh-logo, der, afhængigt af lyset, også kan vise alle regnbuens farver. 

For første gang i BETRUE-kollektionens historie, hylder Nike More Color, More Pride-flaget, med et tifarvet hælmærke på modellen, der både hylder racer og seksuel orientering, gennem dets multidimensionelle design.

Den nye

Nike Air Max 2090 er ikke mere end nogle måneder gammel, men den er blevet en øjeblikkelig klassiker. Nu har den nye model så fået æren af, at repræsentere et helt LGBTQIA+ fællesskab, i dette års BETRUE-kollektion.

Ligesom med den ikoniske Air Force 1, så hylder 2090’eren også det tifarvede regnbueflag, med en forskelligfarvet overdel i transparent tekstil, der formår at inkorporere alle farverne, i et utrolig flot samspil, der samtidig hylder forskelligheden.

Den unikke

Når man tænker tilbage på de forskellige BETRUE-kollektion, så forbinder man dem altid med flotte og farverige sneakers. 2020 er dog året hvor Nike laver en undtagelse, og introducerer os til en sandal, Nike Air Deschutz, fra deres outdoor brand, ACG. Sandaler er måske en anelse malplaceret blandt sneakers, men netop dette har gjort, at sandalen er det perfekte valg, til at slutte deres 2020-kampagne med. 

Selvom sandalen er sort på ydersiden, så er det neopren-lignende materiale, der sikrer en fantastisk komfort, farvet i regnbueflagets farver. En ekstra tilføjelse på sandalen der er med til at fuldende designet, er dens aftagelige lomme bagerst, der er prydet med et Nike BETRUE-logo, og en BETRUE-heel tab.

Release dato

Nikes BETRUE 2020 kollektion releaser flere steder den 19. juni 2020. Som altid vil du kunne finde forhandlere, samt direkte links i vores store Release Kalender. Vi holder dig ligeledes opdateret med nyheder og tilbud på vores Facebook og Instagram.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.