Nike
Skrevet af: Jonas L. Hansen // Instagram

Se de første billeder af de kommende Air Max 720 sneakers.

Tilbage i juli 2018 blev den nye Air Max 720, der tilsyneladende er inspireret af Air Max 97 og Air Max 270, teaset for første gang. Den gang var Nike meget sparsommelige med information omkring den nyeste tilføjelse til Air Max familien, men det er der lavet om på nu.

Genanvendt affald

Flere brands satser på bæredygtighed i deres produktion, og heldigvis følger Nike trop. Der er forlydender om, at den nye Air Max 720 sneaker består af 70% genanvendt affald. Det er dog uvist, om materialet er benyttet til hele processen, eller om det kun gælder den nye Air-enhed, som udgør hele sålen.

Naturfænomener

De første Air Max 720 designs har alle en rød tråd i naturfænomener. Her har Nike inddraget nogle af naturens mest imponerende naturfænomener, fra solopgang og solnedgang til ørkenmønstre, formørkelser, nordlys og meget mere.

Hvornår releaser Air Max 720?

De første modeller releaser efter sigende den 1. februar 2019. Herefter vil en række udgivelser følge trop op til den kommende Air Max Day den 26. marts. Vi holder dig løbende opdateret på kommende Nike Air Max 720 sneakers i vores store Release Kalender, hvor du også kan finde alle andre kommende udgivelser. Husk desuden at følge os på Facebook og Instagram, hvor vi ligeledes holder dig opdateret på nyheder, restocks og tilbud.

Billeder: HYPEBEAST

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.