Nike
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Se de første billeder af Jerry Lorenzos nye Nike Air Fear of God 1-sneaker.

I sidste uge lancerede Jerry Lorenzo Fear of Gods længe ventede ”Sixth Collection” med en lookbook og video. I videoen gav designere desuden et første glimt af hans nye sneaker-samarbejde med Nike, der er berygtet til at udkomme til vinter.

Vans ud – Nike ind

Der har længe gået rygter om, at Jerry Lorenzo ville skifte Vans ud med Nike og udgive sin helt egen sneaker med den amerikanske sportsgigant. De rygter er nu endelig blevet bekræftet, og den nye sneaker ser snart ud til at blive en realitet senere på året/i starten af 2019.

Design

Sneakeren, der efter sigende har navnet Air Fear of God 1, har et højt, støvle-lignende snit og er udarbejdet i cremefarvet læder, som sidder på en markant, hvid Air-sål. Dens tykke reb-snørebånd er holdt på plads med et moderne snørebåndssystem og paneler på siden, og den er desuden klædt med Nike-logo på snuden samt Fear of God-logo på hælen.

Inspiration

Modellen ser ud til at være kraftigt inspireret af Fear of Gods signatur-”Military Sneaker”, der bedst kan beskrives som en hybrid mellem en sneaker og en desert boot. Den har samme snit og skulpturerede sål. Samtidig ser modellen også ud til at være inspireret af andre, aktuelle modeller så som Yeezy Boost 750 og Nike Air Jordan 4.

Fear of God-universet

Dermed passer modellen perfekt ind i Jerry Lorenzos Fear of God-univers, der er kraftigt inspireret af 90’erne og samtidigt eksperimenterer med dystre og rå præg.

Release

Der er endnu ingen info omkring, hvornår Nike Air Fear of God 1 udkommer, så hold øje med vores Release Kalender, så holder vi dig opdateret. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med flere nyheder, rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

KØB NIKE SNEAKERS HER

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.