Nike
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Jonas L. Hansen // Instagram

Efter flere års ventetid er opfølgeren til Nike Hyperadapt 1.0 endelig offentliggjort.

Med teknologier som Flywire, Flyknit og Flyleather har Nike ved flere lejligheder bevist, at de er markedsledende, når snakken falder på innovation. Men nu er Beaverton virksomheden endnu en gang klar til at rykke grænserne mod det umulige med lanceringen af opfølgeren til Nike Hyperadapt 1.0, den nye Adapt BB.

Første version er udviklet til basketball

Nikes VP Creative Director of Innovation, Eric Avar, udtaler; “Vi valgte basketball som den første sport til Nike Adapt på baggrund af de krav, som sportsfolk sætter til deres sko. Under en basket kamp ændrer atletens fod sig markant, og her er evnen til hurtigt at ændre pasformen ved at løsne skoene for at øge blodgennemstrømningen og derefter stramme igen for ydeevne, et nøgleelement, som vi tror vil forbedre atletens oplevelse.“

Spækket med teknologi

Med den nye Nike Adapt BB præsenterer sportsgiganten deres mest avancerede pasform til dato. Skoene er spækket med teknologi, og kommer med en app, løbende opdateret firmware og et avanceret power-lacing system. Sidstnævnte bliver aktiveret så snart en fod placeres i skoene, og herefter sørger en brugerdefineret motor og tandhjul for den nøjagtige spænding, der er nødvendig for foden.

Her efter har man mulighed for ved manuel berøring eller ved hjælp af Nike Adapt-appen på en smartphone, at indlæse forskellige pasformindstillinger afhængigt af forskellige øjeblikke – eksempelvis under en basket kamp. Her kan en spiller i løbet af en timeout løsne skoen, før den strammes op, når de genindtræder spillet. Men her stopper det ikke. I kommende opdateringer vil det også være muligt at vælge forskellige tæthedsindstillinger til eksempelvis opvarmning.

FitAdapt i flere produkter

Med FitAdapt har Nike i sinde at hæve kvaliteten af pasformen i basketballsko, hvilket baner vejen for at tilføje teknologien til andre sports- og livsstilsprodukter, der hver især har unikke krav til pasform i forskellige miljøer. Der er endnu ikke offentliggjort andre Nike Adapt produkter. Men det forventes allerede nu, at Nike i løbet af de næste år vil lancere en lang række sko og sneakers, hvori FitAdapt er indbygget.

Hvor køber jeg Nike Adapt BB?

Sneakeren er sat til at release inden længe, og det er allerede nu offentliggjort, at den vil være væsentligt billigere end sin forgænger, HyperAdapt 1.0. Sørg for at holde øje med vores Release Kalender for updates. Vil du hellere have release nyheder og restock notifikationer på din iOS enhed? Så kan du kan hente vores sneaker app, All Pairs.

Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.