Releases

Release Dato: 1. september 2018
Pris: 1.450 DKK
Produktkode: BV1803-106

BMX-atleten Nigel Sylvester og Nike har slået sig sammen om en udsædvanlig Air Jordan 1-udgave, du snart kan få fat i.

Michael Jordans første signatursneaker, Air Jordan 1, er Sylvesters fortrukne køresko og danner rammen om dette helt unikke samarbejde. Sylvesters Air Jordans er typisk tydeligt mærket af BMX-kørsel, og dette har Nike forsøgt at efterligne ved at give den ikoniske Air Jordan 1 et ”brugt”-udtryk ved at imitere skrammer og rifter rundt om på silhuetten. Det velkendte Nike Swoosh er lavet i et reflekterende materiale, mens ”Jordan Biking Co., Est. 2017” står skrevet på inderkraven og er en reference til det år, hvor projektet blev startet.

Air Jordan 1 er notorisk ekstremt eftertragtet, og da denne særlige Nigel Sylvester-udgave er limited edition, så råder vi til, at du sidder klar på releasetidspunktet, hvis du vil have fat i et par ubrugte brugte Air Jordan 1.

Nigel Sylvester x Air Jordan 1 High OG NRG releaser d. 1. september, så der skal du sidde klar ved tasterne, hvis du vil anskaffe et par. Du kan finde forhandlere og tidspunkter nedenunder, og husk at tjekke vores populære Release Kalender, hvor du kan se hvilke andre sneakers, der udkommer i nærmeste fremtid.

Følg os på Instagram og Facebook, hvor vi dagligt holder dig opdateret på de seneste nyheder og releases.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.