Releases

Release Dato: 1. november 2019
Pris: 1.499 DKK
Produktkode: EF7775

2019 markerer 50-året for den legendariske Woodstock-festival, og det har adidas ikke tænkt sig at lade gå ubemærket hen. De er nemlig gået sammen med Nice Kicks om at skabe en Tie Dye-udgave af Ultra Boost, der hylder festivallen og dens budskab om ”Peace, Love and Music”.

Skoen er inspireret af og klædt i det tie dye-mønster, som vandt frem blandt især hippier samtidig med festivallen i 1969. Mønsteret, der samler alle regnbuens farver, pryder hele overdelen, som er kombineret med en frisk, ensfarvet Boost-sål. Skoens er rundt af med en klassisk-udseende gum-ydersål og Nice Kicks- samt Woodstock-branding.

Nics Kicks har tidligere lavet en Tie dye-udgave af adidas NMD, som blev revet væk på få sekunder og i dag har en resell-pris på adskillige tusindevis af kroner. Om det samme kommer til at gøre sig gældende med den nye Ultra Boost ”Woodstock” må tiden vise.

Den udkommer den 1. november, men kun i begrænset antal, så vær hurtig, hvis du vil have fat i et par. Find direkte forhandlerlinks nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere adidas-nyheder.

FORHANDLERE

NORSE STORE
Tidspunkt: 00:00

Gå til Norse

SOLEBOX
Tidspunkt: 00:00

Gå til Solebox


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.