Releases

Release Dato: 30. maj 2019
Pris: Ukendt
Produktkode: Ukendt

Ét af de største navne inden for fodbold lige nu er klar med sin helt egen fortolkning af Nikes infamøse Shox-model. Attitude møder attitude, når Neymar JR x Nike Shox R4 Pack udkommer den 30. maj.

Shox R4, der gjorde stort comeback tidligere på året, er både elsket og hadet takket været sit kompromisløse design. Skoen har især tiltalt folk i en særlig by nord for Aarhus og syd for Aalborg, men derudover altså også Neymar JR, der har oprindelse i Brasilien.

I hvert fald har fodboldspilleren været med til at designe to helt særlige udgaver af Shox R4 – én i et ”rent” design med en helt hvid overdel og rød støddæmpning, og én mere farverig i sort, rød og grøn.

Neymar JR x Nike Shox R4 Pack udkommer hos den 30. maj. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, og mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.