Upcoming

Release Dato: Udskudt
Pris: Ukendt
Produktkode: CU9371-001
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Nike Air Max 2090 er det seneste skud på stammen, i Nikes Air Max-serie, og siden sit release i starten af 2020, har modellen taget markedet med storm. Nu er Nike så gået samme med fodboldspilleren Neymar Jr. endnu en gang, og designet to nye colorways, en i sort og en i light orewood.

Neymar Jr x Nike Air Max 2090 Black har, i modsætning til tidligere modeller, fået nået af en overhalingen. Overordnet set, så er skoen helt sort, og lidt ligesom det er blevet set Nike Air Max 720 Slip OBJ, så er der på skoens overdel brugt matte og rug tekstiler, fremfor mere blanke letvægtstekstiler. Dertil er skoens swoosh-logo designet en anelse anderledes, end normalt, hvor en del af logoet her, er dækket af en hullet panel, også i mat, sort tekstil.

Rundt langs skoen snørebånd, er der tilføjet skoens eneste læderpanel, der fortsætter ned til skoens toe guard, og er, overraskende nok, mere iøjnefaldende, end man tror ved første øjekast, grundet kontrasten mellem den relativt blanke læder og skoens matte tekstiler. På læderpanelerne, er der også tilføjet stednavne, der henviser til områder i Brasilien, med betydning for netop Neymar.

Den nye Neymar Jr x Nike Air Max 2090 Black udkommer i løbet af sommeren på Nikes egen hjemmeside, og hos en række forhandlere. Skoen udkommer sammen med den anden Light Orewood colorway, som du kan finde information om i vores opdaterede Release Kalender. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi løbende holder dig opdateret med alt det nyeste fra sneakerverdenen.

[UPDATE] Udgivelsen af Neymar Jr x Nike Air Max 2090 er udskudt på ubekendt tid. Hold øje her i kalenderen for updates.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.