New Balance
Skrevet af: Rasmus Grønlund // Mail

Sommeren er over os, og hvis du af den ene eller anden grund mangler et par friske sommersneakers, så er her to anbefalinger fra New Balance.

Kvalitet over hype

New Balance er kendt for deres klassiske, stilrene sneakers, der især har fundet sig et stort publikum i Skandinavien. Det amerikanske brand leverer komfort i verdensklasse, og du kan altid smide et par tidløse New Balance på fødderne.

New Balance 991

991’eren fra New Balance er en vaskeægte sneaker-klassiker. Overdelen er sammensat af kvalitetslæder og mesh-materialer og udstyret med et reflekterende ”N” for New Balance. Abzorb-teknologi i mellemsålen yder optimal stødabsorbering og bidrager med enestående komfort, der klart kan anbefales.

New Balance 574

Den minimalistiske 574 kommer med et mere elegant udseende og mere overkommeligt prisskilt. Overdelen består her af ruskind og mesh, mens sålen kommer med den opdaterede ENCAP-teknologi, der holder dine skridt lette og bløde dagen lang.

Køb New Balance sneakers her

Er du interesseret i en af de ovenstående modeller, eller vil du gerne se resten af udvalget hos New Balance, så kan du finde alle deres sneakers i deres webshop lige her.

Sociale medier

Hold øje med Sneakerworld for flere New Balance-nyheder, og husk at tjekke vores brugervenlige Release Kalender, hvor du kan se hvilke sneakers, der udkommer i nærmeste fremtid. Husk desuden at følge os på Instagram, YouTube og Facebook, hvor du får din daglige dosis sneakernyheder.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.