Releases

Release Dato: 13. marts 2020
Pris: 799 DKK
Produktkode: ML860XH
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Silhuetten blev genoplivet sidste år, og nu vender New Balance igen tilbage med en række nye colorways af 860, der passer perfekt ind i retro runner-tendensen.

Denne gang har det ellers tekniske look imidlertid veget pladsen for et mere diskret design, og én af de nye farver har man valgt at holde i New Balances ikoniske grå farve, som vi blandt andet kender den fra 990.

Med en overdel bestående af ruskind og en hvid ydersål fremtræder skoen med et klassisk og afdæmpet look. Men i modsætning til de seneste 860’ere har man valgt at fjerne de markante sølvoverlejringer, ligesom der her er tale om en mindre grovmasket mesh, end vi har set tidligere.

Den populære N-ergy-teknologi har man dog bibeholdt, så du er sikret en høj grad af komfort og affjedring i hvert eneste skridt.

Til trods for ovenstående småjusteringer går den nye New Balance ML860XH Grey dog stadig ind under den famøse ”dad shoe”-kategori, der appellerer til både piger og drenge. Og uanset om du på udkig efter en stabil og pålidelig træningssko, eller om du skal investere i et par gode hverdagssneaks, så vil ML860XH være et rigtig godt bud.

New Balance ML860XH Grey udkommer den 14. marts. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: 13:00

Gå til Sneakersnstuff

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.