New Balance
Skrevet af: Rasmus Grønlund // Mail

New Balance beviser endnu en gang, at de satser på kvalitet over hype.

New Balance er kendte for og utroligt stolte af deres skohåndværk og at have produktionen i New England. 990’er-modellen er indiskutabelt en af brandets mest ikoniske silhuetter og en af de mest populære sneakers herhjemme på baggrund af dens enestående komfort og tidløse design. Overdelen er fremstillet i slidstærkt læder og ruskind, mens Encap-sålen dæmper stød og giver dig en ualmindelig blød og let fornemmelse.

Dad sneaker

New Balance 990v4 har de seneste par år fået kultstatus blandt i folk i sneaker- og modeverdenen på grund af dens underspillede dad sneaker-udtryk. 990v4 er et stilsikkert valg og en af de mest komfortable sneakers på markedet, så den er bestemt værd at overveje, hvis du skal købe nye sneakers til foråret.

Køb her

Hvis du ønsker at få fingrene i New Balance 990v4, kan du anskaffe den hos New Balance lige her. Hvis du har en iPhone, kan du også downloade All Pairs på App Store, hvor vi har samlet over 10.000 forskellige sneakers i én app.

Følg os

Følg os på Instagram, Facebook og Youtube, hvor vi dagligt holder dig opdateret på de seneste nyheder og releases fra sneakerverdenen. Lyt også til vores podcast på Spotify eller iTunes, hvis du stadig har det til gode.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.