Releases
Sneakersnstuff 920

Release Dato: 13. januar 2021
Pris: Ukendt
Produktkode: M920SNS
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Svenske Sneakersnstuff er en af de bedst etablerede og kendte sneakerforhandleren med butikker i Sverige, Frankrig, Storbritannien, Tyskland, Japan og USA. Den første butik åbnede i Stockholm i 1999 med det formål at være en del af det svenske lokalliv og et tilflugtssted for sneakerelskere. Som en ode til de gamle dage, har grundlæggerne, Erik Fagerlind og Peter Jansson, skabt en helt unik sneaker i samarbejde med New Balance, der bliver et must-have i 2021. Den nye sneaker har fået navnet Sneakersnstuff x New Balance 920 Sports World.

Det er da også tydeligt at se, at skoen er en hyldest til de ”gamle dage”, hvor de valgte farver, materialer og 920’erens vintage runner look er det perfekte valg. Skoens overdel er lavet i en kombination af suede og mesh, og som det kan forventes af New Balance, så er der selvfølgelig brugt materialer af høj kvalitet, der både sikrer komfort og holdbarhed. Det meste af skoens overdel er lavet i orange materialer, hvor panelerne langs sålen er lavet i en lysere orange, end skoens meshpaneler og panelerne længere oppe, der er lavet i en mørkere orange. Orange er dog ikke den eneste farve brugt på skoen, hvor skoen er udstyret med en grøn tunge, N-logo og lining, samt sorte snørebånd og heel tab. Som altid, så er 920’eren udstyret med en ENCAP midtersål, der her er farvet i creme.

Sammen med den nye 920’er udkommer også en serie af tøj og accessories, der udkommer eksklusivt hos Sneakersnstuff, hvor designidéen fra skoen tydeligvis går igen. Tøjkollektionen kan findes igennem den specialoprettede SNS Sports World hjemmeside, der er lavet i klassisk 90’erstil, og kort sagt, er super charmerende at se på!

Den nye Sneakersnstuff x New Balance 920 Sports World og tilhørende tøjkollektion udkommer eksklusivt hos Sneakersnstuff, hvor det hele releaser den 13. januar. På vores Release Kalender, kan du holde dig opdateret med dette release, eller finde mange andre kommende releases. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt giver dig alle de seneste nyheder, rygter og bedste tilbud fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Raffle

Gå til Sneakersnstuff


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.