Skip to main content
Skrevet af: Jonas L. Hansen // Instagram

Ovenstående er et spørgsmål, som vi har stillet os selv flere gange. For hvordan kan så få sneakerheads snakke om de seneste hybrid sneakers fra New Balance, som kommer med noget nær den bedste komfort vi har set længe?

Med New Balances fremgang over de seneste par år, som især skyldes eftertragtede releases med både Aimé Leon Dore og JJJJound, har de haft plads til at skrue lidt ekstra op for kreativiteten og tage nogle chancer på nogen af deres nyeste modeller.

Merger 990 og 860 modellerne

Det seneste skud på stammen er den nye 9060 silhuet, som trækker på inspiration fra de ikoniske New Balance modeller; 990 og 860. Modellen blev for første gang introduceret i et collab mellem New Balance og Joe Freshgoods, hvor den releasede i to forskellige farver. Sidenhen er den landet i en lang række nye farver og versioner – senest denne lækre “Natural Indigo”, som på ingen måde får, hvad den fortjener gennem billeder.

Skal opleves i virkeligheden

For vi kan godt forstå, at den måske er gået under radaren for mange. Den kan nemlig fremstå klumpet og klodset på billeder, hvilket måske har fået mange til at vælge den fra til fordel for den ultra populære New Balance 550 eller den klassiske New Balance 990. Men det er synd. For 9060 silhuetten har meget at byde på, og er, i vores optik, en af de bedste generelle releases fra New Balance i 2022. Den byder på en lang række lækre materialer, en masse detaljer skjult over hele sneakeren, og så kommer den med en pris, som er til at forstå.

New Balance 9060 kan lige nu fås i en lang række farver i New Balances egen webshop, hvor priserne starter fra 1.200 DKK.


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Fandt du ikke, hvad du ledte efter? Find flere populære sneakers her.

Find vores oversigt over brands og sneaker modeller her.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

Nike

Jordan

Salomon

New Balance

adidas

Yeezy