Releases

Release Dato: 18. april 2020
Pris: 1.299 DKK
Produktkode: ML827AAD
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

New Balance er essensen af 80’ernes og 90’ernes løbeverden, men efter årtusindskiftet har dette ændret sig markant, og som alle ved, så er New Balance gået hen og blevet sit eget modefænomen. Stilen før årtusindskiftet holder stadigvæk den dag i dag, og vi kan nu se frem til introduktionen af en, af mange glemt, klassiker fra brandet, New Balance 827 Absorb.

Som det ofte er gældende for sko fra New Balance, så er det ikke de kraftige og iøjnefaldende farver, som dominerer skoens design, og det samme princip er gældende her. Den nye New Balance 827 Abzorb White/Red, er som navnet selv antyder, hvid. Dog er der blevet tilføjet en masse små sorte og røde tekstiler, der fremstår ekstra tydelige på den hvide baggrund. De sorte og røde farve ses løbe parallelt rundt på skoen, hvor de f.eks. danner skoens heel strap, samt de er til stede som et panel, der holder hælen stram, hvorpå der med sølvskrift er skrevet ’827’. På skoens midtersål er der tilføjet et rødt støttepanel i hård plast, der øger komforten på skoen, både når man løber og går.

New Balance 827 Abzorb White/Red udkommer, sammen med hvid colorway, hos en lang række af forhandlere, den 18. april. Imens du venter eller du bare mangler inspiration, kan du tjekke vores opdaterede Release Kalender, for alle de nyeste releases. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi vil holde dig opdateret med rygter, nyheder og tilbud.

FORHANDLERE

REZET STORE
Tidspunkt: 00:00

Gå til Rezet Store

DR ADAMS
Tidspunkt: 00:00

Gå til Dr. Adams

SIZE?
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Size?

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.