Releases
New Balance 5740

Release Dato: 29. januar 2021
Pris: Ukendt
Produktkode: 5740LB
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

2020 var uden tvivl en af de stærkeste år for New Balance i nyere tid, hvor en lang række collabs virkelig løftede brandet op på et højere niveau, samt overgik hypen der har været opbygget de sidste par år. Det kulminerede da også med lanceringen af den helt nye New Balance 327, der i første gang udkom som et collab med Casablanca. New Balance ridder nu videre på bølgen af nye modeller, hvor vi nu kan se frem til den splinternye New Balance 5740LB Black/Vivid Cactus.

På mange måder, er den nye 5740’er en videreudvikling på en af skoens mest klassiske modeller, nemlig 574’eren, der allerede har fået et US release af deres samarbejde med Stray Rats. Det er da også tydeligt at se lighederne mellem de to modeller, da de deler et meget ensartet design på skoens overdel. Den nye 5740’er er dog alligevel anderledes på mange punkter, hvor den her er blevet udstyret med et oversized N-logo på siderne, ligesom det er blevet set på 327’eren. Dertil har den også fået et ekstra overlay på hælen, samtidig med, at sålen har fået en ordentlig overhaling og er blevet opdelt i to paneler.

Som navnet måske antyder, så er skoens overdel hovedsageligt lavet i sort suede, med enkelte undtagelser af grålige reflekspaneler og et mørkegråt N-logo. Skoens heel tab er farvet lysegrøn og det ekstra overlay på skoens hæl er orange. Derudover har sålen også fået noget farve, hvor det midterste panel er farve i henholdsvis blå og orange.

Den nye New Balance 5740LB Black/Vivid Cactus udkommer på New Balance’ egen hjemmeside og hos en række udvalgte forhandlere den 29. januar 2021. Der er ikke tale om noget collab ved denne nye lancering, men da det er en New Balance, skal du alligevel være hurtig og heldig. På vores Release Kalender kan du holde dig opdateret med forhandlere på denne model, samt en række andre kommende releases. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt giver dig alle de seneste nyheder og rygter.

FORHANDLERE

NEW BALANCE
Tidspunkt: 00:00

Gå til New Balance

NAKED
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Naked

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Sneakersnstuff

SOLEBOX
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Solebox


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.