Releases
550 New Balance Sort hvid

Release Dato: 16. juli 2021
Pris: 1.050 DKK
Produktkode: BB550LM1
| SE FORHANDLERE |
| SE RESELLERS |
 

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Når vi taler om brands med fart på, så tænker vi oftest på Nike, og med god grund. De er dog ikke de eneste og mange overser ofte New Balance, som på det sidste har lanceret en lang række af general releases og collabs med for eksempel Salehe Bembury og hans seneste take på den populære 2002r. Det er dog general releases New Balance gør mest ud af og selvfølgelig også er mest kendt for, og en af de modeller der virkelig har taget fat i sneakerverdenen på det sidste, er den klassiske 550’er.

Efter at være udkommet i collabs med klassiske colorways og som collabs med Aimé Leon Dore, vender modellen fra 1989 tilbage i en meget neutral colorway bestående af henholdsvis sort og hvid. Den neutrale colorway giver skoen et mere stilrent look i samme stil som samarbejdet med Aimé Leon Dore, hvor den hvide farve bruges på størstedelen af skoens læderoverdel og afgrænses af sorte paneler på hælen, N-logoet, ydersålen og liningen på skoens pløs. Udover overdelen der i klassisk stil er lavet i læder, er der en undtagelse på den nye colorway i form af en toe guard i hvid suede, der samme med farverne understøtter skoens mere eksklusive udseende. Det forventes yderligere, at skoen også udkommer i en hvid og gul colorway, samt en mørkerød og hvid colorway, der også er udstyret med det forreste suedepanel.

Den nye New Balance 550 Black White er uden tvivl en sneaker der skal tilføjes til samlingen denne sommer, så du skal sidde klar når den udkommer den 16. juli på hos New Balances egen hjemmeside og hos en række forhandlere, som alle kan findes på vores opdaterede Release Kalender. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi gør arbejdet for dig og holder dig opdateret med alle de seneste rygter og bedste tilbud fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

REZET STORE
Tidspunkt: Raffle – kl.08:00

Gå til Rezet

NEW BALANCE
Tidspunkt: 10:00

Gå til New Balance

LUISAVIAROMA
Tidspunkt: PRE-ORDER

Gå til Luisaviaroma

NAKED
Tidspunkt: 10:00

Gå til Naked

FOOT DISTRICT
Tidspunkt: 00:00

Gå til Foot District

ALLIKE STORE
Tidspunkt: 00:00

Gå til Allike Store

BSTN STORE
Tidspunkt: 00:00

Gå til BSTN Store

OVERKILL
Tidspunkt: 00:00

Gå til Overkill


RESELLERS


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.