Releases

Release Dato: 6. juni 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: WS327CPB
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

New Balance har haft et enormt vellykket 2020 indtil videre – fra hypede samarbejder til eftertragtede genudgivelser og nye lanceringer har det ikoniske, amerikanske sko-mærke gjort det enormt godt. Relanceringen af deres 327-model er et godt eksempel herpå.

Den nye model, der er inspireret af typisk 70’er-design, er blevet udgivet på det helt rigtige tidspunkt, og er allerede blevet én af forårets mest yndede nye GR-lanceringer. Denne friske sommer-colorway, der snart udkommer til kvinderne, fremhæver på fin vis hvorfor. 

New Balance 327 har som sagt et typisk 70’er-design med sål formet efter fodens naturlige anatomi og siddende ovenpå en old school-ydersål, der strækker sig helt op af hælen. Overdelen er udarbejdet i ruskind og kanvas og har et retro-inspireret N-logo fremhævet på siden. Alt i alt er 327-modellen både klassisk og modig i sit design, samtidig med at den adresserer tidens 70’er-trend inden for sneakers. 

Skoen udkommer i denne “Navy/White” colorway til kvinderne den 6. Juni. Er du stadig på udkig efter et par friske sommer-sneakers, har du her et oplagt bud. Find direkte links til forhandlerne nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere New Balance-nyheder.

FORHANDLERE

NAKED
Tidspunkt: 00:00

Gå til Naked

NEW BALANCE
Tidspunkt: 00:00

Gå til New Balance

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: 00:00

Gå til Sneakersnstuff


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.