Releases

Release Dato: 6. juni 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: MS327CLA

New Balance har designet en ny livstilssneaker, som går under navnet New Balance 327. Det amerikanske brand har udgivet en del forskellige udgaver af den nye moderne sneaker, som for første gang så dagens lys i april i et samarbejde med Casablanca. Nu er sommeren så kommet, og den nye mere slanke model kommer i en frisk orange colorway. 

New Balance 327 Orange er navnet på sneakeren, hvis overdel er konstrueret af nylon, som er holdt i en dristig orange farve. En mørkere nærmest rødbrun nuance er tilføjet på ruskinds panelerne på snuden og ved snøresystemet, som matcher snørebåndene. Ruskinds Panelet på hælen har fået en mere lys nuance og forekommer i en karrygul farve. Sneakerens yderside er prydet af New Balances N-logo i hvid, som her fremstår i en overdimensioneret form.

Underdelen består af en cremefarvet EVA-mellemsål, hvorpå den meget specielle ydersål i gummi er tilføjet. Med denne models dristige udtryk kan du altså hurtigt blive klar til at indtage sommeren. 

New Balance 327 Orange udkommer den 6. juni. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

NEW BALANCE
Tidspunkt: 00:00

Gå til New Balance


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.