Releases

Release Dato: 9. maj 2020
Pris: 899 DKK
Produktkode: MS327LAB
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

New Balances nye silhuet, som de har præsenteret i samarbejde med fransk-marokkanske Casablanca, er kun lige landet. Og meget tyder på, at New Balance 327 er en model, der er kommet for at blive. I hvert fald er den amerikanske skogigant allerede nu klar til at lancere silhuetten i yderligere colorways.

En af dem er New Balance 327 Grey. En mere afdæmpet og minimalistisk version end vi så i samarbejdet med Casablanca. Men tag ikke fejl. Den lyse, lette farvekombination gør det til den perfekte forårs- og sommersneaker.

Den slanke overdel fremstår med et strømlinet udtryk og består af henholdsvis hvid og gråblå nylon. Farver, der gør sig overordentlig godt i samspil med de beigegrå ruskindspaneler, der optræder langs hæl, snude og snøresystem.

Det hvide inderfor matcher snørebåndene og det overdimensionerede ”N”, der er placeret på ydersiden, og som udstyrer skoen med et retroagtigt udtryk.

Overdelen sidder på en grov, cremefarvet EVA-mellemsål, og den sorte, waffle-lignende sål, der giver en flot kontrast til det ellers lyse look, fuldender udtrykket.

New Balance 327 Grey udkommer den 9. maj hos udvalgte forhandlere. Find direkte links nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NORSE STORE
Tidspunkt: 00:00

Gå til Norse Store

DR. ADAMS
Tidspunkt: 10:00

Gå til Dr. Adams

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: 00:01

Gå til Sneakersnstuff

ENDCLOTHING
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Endclothing


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.