Releases

Release Dato: 6 og 20. juni 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: MS327JC1

New Balance har kastet meget af deres energi på den splinternye model, 327. I år er den allerede udkommet i flere forskellige colorways herunder et samarbejde med Casablanca. Men det amerikanske brand har ikke tænkt sig at stoppe her. Modellen udkommer i starten af juni i flere forskellige farvekombinationer, hvor New Balance 327 Brown Grey er en af dem. 

Overdelen fremstår i gråblå nylon, som virkelig står i kontrast til ruskindspanelerne på snuden og ved snøresystemet, som er holdt i en rustbrun nuance. Ved hælen er der tilføjet et ruskindspanel, som har fået en sort farve, hvilken også går igen på det overdimensionerede ”N”, som pryder sneakerens yderside. Branding på pløsen forekommer i mintgrøn og matcher derved brandingen på indersålen. 

Overdelen sidder fast på en cremefarvet EVA-mellemsål, mens den gummifarvede ydersål, som minder om en Nike Waffle-sål, strækker sig helt fra snuden og slutter oppe ved hælen.

New Balance 327 Brown Grey udkommer den 6. juni. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

[UPDATE]: Skoen udkommer hos Rezet Store den 20. juni!

| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Rezet Store
Tidspunkt: 00:00

Gå til Rezet Store

NEW BALANCE
Tidspunkt: 00:00

Gå til New Balance

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: 00:00

Gå til Sneakersnstuff


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.